Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Det krävs licens och medlemskap i svemoklubb för att få träna. Då är SMK Kolmården rätt klubb med sin trivsamma stämning i depån och banor för alla åldrar.

När man är medlem så förväntas man hjälpa till vid åtminstone några arbetsdagar som annonseras samt hålla öppning/kiosk om man blir tilldelad någon under året.

När du ska bli medlem trycker följer du denna länk: 'Medlemsansökan' och fyller i era uppgifter.

OBS KRYSSA I RUTAN, 'Jag vill vara aktiv inom följande idrotter' Motorcykel och Snöskoter

Om det gäller BARN UNDER 18 ÅR måste även en förälder vara medlem i Svemo-ansluten klubb, enligt Svemo reglementet.

Om ni är FAMILJ så ansök enligt länken ovan för respektive familjemedlem och maila sedan in alla personnummer + namn till This is a mailto link så kommer ni få avgift för familj. Ange även vem som är 'familjeansvarig', dvs den som ska ha fakturan på sin mail.

En faktura på medlemsavgiften kommer att skickas till din mail, viktigt att du anger den korrekt alltså! Om ni har epost sedan innan i idrottOnline, kolla att den stämmer!

För 2021 är avgiften för enskild medlem 350:- Familj 600:-

OBS att det tar upp till 5 arbetsdagar att registreras. När det är klart kan du köpa din licens via Svemo Ta, mer information finns när du kommer dit.

När licensen är betald i Svemo ta får du ett kvitto som du kan skriva ut samt en pdf att ladda ner för att visa att du har betalat licensen. Plastbricka skickas ut om du väljer en internationell licens eller aktivt väljer att du vill ha en bricka för din nationella licens.

Uppdaterad: 03 DEC 2018 18:46 Skribent: Peter Hagfalk
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
SMK Kolmården - Motorcykel och Snöskoter
Tonny Niklus, Idunvägen 121
61830 Kolmården

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info