Ta reda på vad du ska göra om en olycka inträffar, information finns i kiosken.
Sjukvårdsväska samt hjärtstartare finns i klubbstugan.
Du ansvarar för att öppningsväskan kommer till nästa person på listan som ska ha öppningen efter dig.
På plats:
-
Larma av med dosan och lås upp bodarna.
-
Koka upp vatten till korven med vattenkokaren.
-
Temperaturen till behållaren för korven ska stå på mellan 65 - 70 grader.
-
Koka kaffe.
-
Ta fram godis och kakor.
-
Kolla på utgångsdatumet på produkterna så att man tar det med kortast datum först.
-
Se över så att datorn är påslagen och anmälningsformuläret är uppe, om inte starta upp den.
-
Flagga av stora banan på de tider som gäller.
-
Ha på dig en gul väst så alla vet vem som är ansvarig.
Vid träningstidens slut:
-
Diska av termosar, kastruller, korvbehållare och redskap, torka av bord och bänkskivor.
-
Dammsug och torka golven i klubbstugan.
-
Räkna ihop kassan för kiosken. Lägg pengarna i ett kuvert märkt med summan och datum i öppningsväskan. Väskan töms regelbundet av någon i styrelsen.
-
Töm alla papperskorgar och kasta soporna i containern.
-
Städa av ute vid bänkarna.
-
Lås alla bodar och larma på med dosan.
-
Lämna gärna öppningsväskan till nästa på tur så fort som möjligt, helst redan på lördagen när du är klar.
Börjar varorna ta slut så ring till Andy 0733-85 31 75